Skip to main content

Huis afbouwen

Je huis afbouwen met Bouwteam Jansons

Het bouwen van een woning kent meerdere fases. De leukste fase is de fase van je huis afbouwen. Je droomwoning krijgt dan zijn karakter en wordt leefbaar. Bouwteam Jansons kan niet wachten om van jouw huis een thuis te maken. Tot de laatste lik verf is bouwteam Jansons je partner als het gaat om je huis afbouwen. Naast bouwvakkers zijn we vooral Hollands-nuchtere ondernemers die houden van structuur, netjes werken, logisch nadenken, duidelijke communicatie en afspraken nakomen zonder gesoebat.

Je huis afbouwen tot in het kleinste detail

Een casco huis afbouwen is een flinke klus. Bouwteam Jansons is er om je te ontzorgen. Afbouwen houdt onder andere in: het afwerken van de plafonds, wanden, vloeren, de trap en de gevel. Maar ook het aanleggen van elektra, het plaatsen van een keuken, badkamer en het schilderwerk en tegelwerk behoren tot de categorie afbouwen. Heb jij even geluk dat je ons gevonden hebt, want dit is precies waar we in gespecialiseerd zijn!

Betrek ons op tijd bij de plannen

Het gelukmakende gevoel van je eigen, nieuwe thuis; nog even en het is zover. Lars Jansen is je partner in crime die je ontzorgt en begeleidt gedurende het hele afbouw avontuur. Doe jezelf een plezier en betrek ons al in een vroeg stadium bij je plannen. Onze vooruitziende blik reikt namelijk verder dan je denkt, en onze frisse ideeën zorgen voor waardevolle uitwerkingen. Wil je bijvoorbeeld je kozijnen in een donkere kleur geschilderd hebben? Dan bestellen we ze al in een donkere grondverf zodat ze sneller en goedkoper af te lakken zijn. We denken graag met je mee als het gaat om je huis afbouwen.

Neem gerust contact op met Bouwteam Jansons

Ons team van uiterst ervaren ondernemers loopt over van enthousiasme en originaliteit als het gaat om je huis afbouwen. We zitten vol ideeën, en zijn niet bang om hier en daar de grens op te zoeken. Samen verzekeren we je ervan dat de ‘Jansons Kwaliteit’ tot in het allerkleinste detail aanwezig is. Omdat we uitblinken in ons vak, durven we gerust te stellen dat je voor de betere projecten voor ons kiest. Neem gerust contact met ons op als je wilt weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Diensten