Skip to main content

Luxe badkamer

Dé specialist voor jouw luxe badkamer

De oorsprong van Bouwteam Jansons gaat terug naar de tijd dat oprichter Lars Jansen zich nog uitsluitend bezighield met tegelzetten en het ontwikkelen van luxe badkamers. Zijn ruime ervaring als tegelzetter in combinatie met alle professionele partijen binnen zijn team, zorgen ervoor dat mensen voor een luxe badkamer vol vertrouwen voor Bouwteam Jansons kiezen.

Een luxe badkamer, van alle gemakken voorzien

Een badkamer is tegenwoordig zoveel meer dan een plek om snel je tanden te poetsen. In je badkamer moet je tot rust kunnen komen en kunnen genieten van pure wellness. Van ontwerp tot aan de uitvoering is Bouwteam Jansons je partner in het creëren van een luxe badkamer. Naast een exclusieve uitstraling, vinden we het belangrijk dat jouw badkamer van alle gemakken is voorzien, en geheel is afgestemd op jouw wensen. En uiteraard kunnen we ook het kleinste kamertje in huis meenemen in ons ontwerp.

Van ontwerp tot oplevering ontzorgd

Bouwteam Jansons neemt je het totale project uit handen en zorgt ervoor dat je nergens omkijken naar hebt. We ontwerpen, we leveren het sanitair, de kranen en de badkamermeubels. We betegelen, stukadoren en zorgen ervoor dat jouw badkamer tot in de puntjes perfect wordt opgeleverd. We werken uitsluitend met merken die producten van hoge kwaliteit leveren. Lars Jansen gaat graag met je om de tafel om je wensen te bespreken voor jouw badkamer. Hij denkt met je mee en oppert ideeën waar je zelf niet op was gekomen.

Speciaal voor jou ontworpen

Luxe badkamers zijn er in allerlei maten en stijlen. Maar wanneer noem je die heerlijke ruimte in huis nou een ‘luxe’ badkamer? Luxe heeft namelijk voor iedereen een andere betekenis. De één wordt dolgelukkig van een bad, de ander kan zich geen dag voorstellen zonder regendouche. De definitie van luxe is daarom erg persoonlijk. Om die reden is elke luxe badkamer die we creëren, speciaal voor onze klant ontworpen.

Bouwteam Jansen gaat je verrassen met een luxe badkamer

Is je huidige badkamer aan vervanging toe, of ga je verbouwen en is er meer ruimte voor een heerlijke luxe badkamer? Bouwteam Jansons denkt graag in een vroeg stadium met je mee om het optimale uit je badkamer te halen. Wil je de stijl van je woning doorvoeren in de luxueuze uitstraling van je nieuwe badkamer? Dat kan geregeld worden. We zorgen ervoor dat je zo weinig mogelijk hinder ervaart van onze werkzaamheden, en leveren eventueel de gewenste noodvoorzieningen. Neem gerust contact met ons op als je wilt weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Diensten