Skip to main content

Woningrenovatie

Van enkel nieuwe kozijnen tot totale make-over

Bouwteam Jansons is specialist in woningrenovatie. Van woningrenovatie is sprake als je huis (gedeeltelijk) vernieuwd wordt. Een prachtige oude woonboerderij meer luxe laten ademen zonder concessies te doen aan de authentieke sfeer? Of enkel en alleen de badkamer of keuken vernieuwen, het dak vervangen, nieuwe kozijnen, het schilderwerk aanpakken, de meterkast vervangen, of je woonkamer voorzien van een prachtige tegelvloer? Onze creatieve ondernemers barsten van de ideeën en vinden overal een oplossing voor.

Lars Jansen, je partner in crime op het gebied van woningrenovatie

Bouwteam Jansons zorgt ervoor dat je woning er weer jaren tegen aankan. We passen de gewenste facetten van je woning aan, zodat ze voldoen aan de normen van vandaag de dag. Bij woningrenovatie kom je voor tal van keuzes te staan met vaak onomkeerbare gevolgen. Lars Jansen is je partner in crime die je ontzorgt en begeleidt gedurende het hele avontuur. Wist je dat we zelfs voor het renoveren van je tuin of straatwerk de juiste specialisten in huis hebben?

Bouwteam Jansons haalt het maximale uit woningrenovatie

Bouwteam Jansons maakt je woning zorgeloos bestendig voor de dag van morgen. Doe jezelf een plezier en betrek ons al in een vroeg stadium bij je plannen. Onze vooruitziende blik reikt namelijk verder dan je denkt, en onze frisse ideeën zorgen voor waardevolle uitwerkingen. Of het nu gaat om enkel een nieuwe badkamer, of om de totale renovatie van je woning. Telkens opnieuw zien we het als een uitdaging om het maximale uit woningrenovatie te halen.

De ‘Jansons Kwaliteit’

Ons team bestaat uit uiterst ervaren, Hollands-nuchtere ondernemers die overlopen van enthousiasme en originaliteit. We kijken anders. We bouwen anders. We zitten vol ideeën, en zijn niet bang om hier en daar de grens op te zoeken als het gaat om woningrenovatie. Samen verzekeren we je ervan dat de ‘Jansons Kwaliteit’ tot in het allerkleinste detail aanwezig is. Omdat we stuk voor stuk uitblinken in ons vak, durven we gerust te stellen dat je voor de betere woningrenovatie projecten voor Bouwteam Jansons kiest.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bouwteam Jansons hanteert een bijzondere denkwijze. Wij vinden dat renoveren leuk moet zijn. Gelukkig zijn we naast bouwvakkers vooral ondernemers die houden van structuur, netjes werken, logisch nadenken, duidelijke communicatie en afspraken nakomen zonder gesoebat. Kortom, we halen alles uit de kast voor een meer dan succesvol eindresultaat. Het goede gevoel krijg je er gratis bij. Neem gerust contact met ons op als je wilt weten wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van woningrenovatie.

Diensten