Skip to main content
Bouwteam Jansons | Lars Jansen

Werkwijze

Grote avonturen beginnen aan tafel met Lars Jansen, je vaste partner in crime die je ontzorgt gedurende het hele bouwavontuur.

Lars: “Omdat we vinden dat bouwen leuk moet zijn, is een goed voortraject van levensbelang. Samen sparren, samen dromen, samen bekijken wat mogelijk is. En dat alles eens goed laten bezinken. Vervolgens kom ik opnieuw langs, en neem ik de tijd om samen tot een goed plan te komen. Alles voor het mooiste eindresultaat.

Zijn de (ver)bouwplannen concreet? Dan brengen we alle afspraken in kaart, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Voordat de eerste tik met de hamer gegeven wordt, weet jij precies wat je van ons kunt verwachten, welke planning daarbij hoort, en welk kostenplaatje daarmee gepaard gaat.”

Als gast in jouw vertrouwde omgeving, vinden we het belangrijk dat jij zo weinig mogelijk ongemak ervaart van onze werkzaamheden.

Gelukkig zijn we naast bouwvakkers vooral ondernemers die houden van structuur, netjes werken, logisch nadenken, duidelijke communicatie en afspraken nakomen zonder gesoebat. We slopen zonder onnodige stofoverlast, lopen niet met schoenen vol stucwerk over je oprit, lossen geen materiaal pal voor je achterdeur en laten onze werkplek aan het einde van de dag zo netjes mogelijk achter. Klinkt goed, nietwaar?

Maak kennis met ons bouwteam

Bouwteam

Bouwteam Jansons is een nuchter en oer-Hollands bouwteam van hardwerkende, gepassioneerde ondernemers. Omdat we stuk voor stuk uitblinken in ons vak, durven we gerust te stellen dat je voor het betere werk voor ons kiest. Maar dat niet alleen: Bouwteam Jansons staat voor samenwerking. Met de voeten in de klei zijn we al minstens 10 jaar aan elkaar gewaagd en hebben we aan één woord genoeg. Niet bang om onze verantwoordelijkheid te nemen, en vastberaden om van elk bouwtraject een feestje te maken.

Ze zijn bloedfanatiek en wereldberoemd in Nijmegen en omstreken. Befaamd binnen de meedogenloze bouwwereld, en stuk voor stuk verantwoordelijk voor het woongeluk van menig Nederlander. De mooimakers van Bouwteam Jansons laten er geen gras over groeien.

Dé mooimakers van Bouwteam Jansons

De timmerman, de loodgieter, de constructeur, de stukadoor, de metselaar, de dakdekker, de elektricien, de schilder, de voeger, de glaszetter, de bestrater, de grondwerker.

Contact