Skip to main content

Schadeherstel

Bouwteam Jansons: expert in schadeherstel bij opstalschade

Waterschade, brandschade, stormschade, inbraakschade, rookschade of roetschade. Wat er ook aan de hand is; schade aan je woning is vaak knap vervelend. Bouwteam Jansons is je partner in schadeherstel en zorgt ervoor dat het probleem snel wordt opgelost. Daarnaast nemen we je alle bijkomende rompslomp met de verzekering uit handen; alles om jou zoveel mogelijk te ontzorgen.

Totale ontzorging

Een kring op het plafond, een bal door de ruit, een vochtplek op de muur, kapotte dakpannen, of schade door brand of inbraak? Kom zo snel mogelijk in actie om verdere schade te beperken. Het enige wat je hoeft te doen is Bouwteam Jansons bellen. Wij zijn specialist in schadeherstel bij opstalschade en komen naar je toe om de oorzaak van het probleem te achterhalen. We bekijken de vervolgschade en nemen contact op met je verzekeringsmaatschappij om de afwikkeling van het herstel voor je uit handen te nemen. Vervolgens zorgen we voor kwalitatief schadeherstel en sturen we onze factuur rechtstreeks naar je verzekering, zodat jij nergens omkijken naar hebt.

Recht op je eigen partner in schadeherstel

Wist je dat je het recht hebt om zelf voor een bedrijf in schadeherstel te kiezen, ook al werkt je verzekeringsmaatschappij samen met eigen partners? Bouwteam Jansons denkt altijd in het belang van de klant, en zorgt ervoor dat zowel de oorspronkelijke schade als de vervolgschade zo optimaal mogelijk hersteld wordt.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bouwteam Jansons bestaat uitsluitend uit bedrijven die excelleren in hun vakgebied. Samen verzekeren we je ervan dat de ‘Jansons Kwaliteit’ tot in het allerkleinste detail aanwezig is; ook als het gaat om schadeherstel. Neem contact met ons op als je wilt weten wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van schadeherstel.

Diensten