Skip to main content

Huis verbouwen

Binnenkort je huis verbouwen?

Bouwteam Jansons denkt met je mee en kan niet wachten om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Een aanbouw voor meer ruimte in huis? Je woonkamer verrijken met een fantastische pui voor meer lichtinval en verbinding met de tuin? Een dakkapel op de slaapkamer? Een gloedjenieuwe badkamer? De trap vervangen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor alle aspecten is Bouwteam Jansons je partner. Onze creatieve ondernemers barsten van de ideeën en vinden overal een oplossing voor.

Bouwteam Jansons haalt het maximale uit je huis verbouwen

Lars Jansen is je partner in crime die je ontzorgt en begeleidt gedurende het hele verbouw avontuur. Doe jezelf een plezier en betrek ons al in een vroeg stadium bij je plannen rondom je verbouwing. Onze vooruitziende blik reikt namelijk verder dan je denkt, en onze frisse ideeën zorgen voor waardevolle uitwerkingen. We zien het als een uitdaging om het maximale uit je verbouwing te halen.

Onbezorgd je huis verbouwen

Bouwteam Jansons helpt jou je huis verbouwen tot je droomwoning. We zijn ons er terdege van bewust dat we in een bestaande situatie werken waar mensen wonen. Als gast in jouw vertrouwde omgeving, vinden we het belangrijk dat jij zo weinig mogelijk ongemak ervaart van onze werkzaamheden rondom de verbouwing. Onze vakmensen slopen zonder onnodige stofoverlast, lopen niet met schoenen vol stucwerk over je oprit, lossen geen materiaal pal voor je achterdeur en laten hun werkplek aan het einde van de dag zo netjes mogelijk achter. Klinkt goed, nietwaar?

Neem gerust contact op met Bouwteam Jansons

Ons team van uiterst ervaren, Hollands-nuchtere ondernemers loopt over van enthousiasme en originaliteit als het gaat om je huis verbouwen. Omdat we uitblinken in ons vak, durven we gerust te stellen dat je voor de betere verbouw projecten voor ons kiest. Neem gerust contact met ons op als je wilt weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Diensten