Skip to main content

Tegelzetter in Cuijk

Hoogwaardig badkamertegelwerk in Cuijk

Ben je op zoek naar een professionele tegelzetter in Cuijk voor het betegelen van je badkamer? Bouwteam Jansons gaat graag voor je aan de slag. Bouwteam Jansons is expert in badkamerrenovatie en pakt naar wens je complete badkamer aan. We slopen de oude badkamer en plaatsen er een geheel nieuwe voor terug. Van nieuw leidingwerk tot prachtig sanitair en van stukwerk en elektra tot tegelwerk en kitwerk. Bouwteam Jansons is de tegelzetter in Cuijk die je van A tot Z ontzorgt.

Op zoek naar een vakkundige tegelzetter in Cuijk?

Wil je je badkamer laten renoveren en ben je op zoek naar een vakkundige tegelzetter in Cuijk? Je oude badkamer moderniseren of compleet vervangen? Of heb je een nieuwbouwwoning gekocht en ben je op zoek naar een professionele tegelzetter in Cuijk om jouw droombadkamer te realiseren? Ga je met Bouwteam Jansons in zee, dan ben je in één keer klaar. Met de grootste precisie verzorgen we alle voorkomende werkzaamheden, waaronder het tegelwerk. Eén ding is zeker: de bekende ‘Jansons Kwaliteit’ zal alom aanwezig zijn in jouw nieuwe badkamer.

De tegelzetter in Cuijk waar je op kunt bouwen

We weten de beste leveranciers te vinden voor de mooiste tegels voor jouw badkamer. Heb je een tegel gevonden naar jouw stijl en smaak, dan maken we -na een bezoek aan je woning- een heldere offerte. Bij akkoord, plannen we de klus in en kun je ons met een gerust hart in je huis achterlaten. We houden onze werkplek netjes, zijn duidelijk in onze communicatie en komen onze afspraken na. Dus ben je op zoek naar een betrouwbare tegelzetter in Cuijk? Neem gerust contact op voor een adviesgesprek. We komen graag bij je langs.

Mooimakers in de bouw

We noemen onszelf ‘mooimakers in de bouw’. Je kunt ons inschakelen voor woningrenovatie, modernisatie en verbouwen. We maken mensen blij met onze goede ideeën en verrassende inzichten, maar vooral met de hoogwaardige kwaliteit die je van een bouwbedrijf mag verwachten. Dus ben je naast een tegelzetter in Cuijk ook op zoek naar een partner die je complete woning kan verbouwen? Laten we kennismaken!

Neem contact met ons op