Skip to main content

Tuininrichting

Bouwteam Jansons: mooimakers in tuininrichting

Moeite met afscheid van ons nemen na een fantastisch bouwavontuur? We gaan graag nog een stapje verder. Als een pro trekken we de woonbeleving die we binnen gecreëerd hebben door naar buiten. Onze specialisten in tuininrichting staan te trappelen om naar je wensen te luisteren, zodat jij niet op zoek hoeft naar een andere partij. Lars Jansen houdt ook tijdens dit traject een vinger aan de pols.

Jouw tuin in de schijnwerpers

Van grondwerk tot beplanting. Van straatwerk tot beregeningssysteem. En van timmerwerk tot verlichting om je tuin in de schijnwerpers te zetten. Wat dacht je van een luxe natuurtuin compleet uitgerust met royale overkapping, of een verfrissende zwemvijver met heerlijk terras? Onze mooimakers in tuininrichting kunnen niet wachten om hun ideeën op tafel te gooien.

Totale ontzorging op het gebied van tuininrichting

Ook als het gaat om kleine tuininrichting klussen ontzorgen we je graag. Denk aan het inzaaien van gras of het rooien van een boom voor meer lichtinval. Van tuinarchitect tot hovenier; Bouwteam Jansons heeft alle disciplines in huis voor het mooimaken van je tuin. Tip: betrek ons al tijdens het bouwavontuur bij je plannen. Hoe slim zou het bijvoorbeeld zijn als we alle benodigde aansluitingen alvast doortrekken naar buiten, waar je mogelijk in de toekomst een uitbouw wilt maken?

Contact