Skip to main content

Woning verbouwen in Grave

Je woning verbouwen in Grave

Heb je plannen rondom je woning verbouwen in Grave? Maak kennis met Bouwteam Jansons, mooimakers in de bouw. Wij zijn een enthousiast team van professionele en ervaren ondernemers die jouw uitdaging met beide handen aangrijpen. Een andere indeling van de benedenverdieping? Een mooie luxe badkamer of een prachtige pui die uitzicht biedt op de tuin? Je woning voorzien van nieuw glas? Fantastisch stucwerk of schilderwerk? Een mooie houten vloer of tegelvloer met vloerverwarming? Je dak voorzien van nieuwe dakbedekking of zinkwerk? Bouwteam Jansons staat voor je klaar. Zelfs voor grondwerk en een complete tuinaanleg kun je bij ons terecht.

Haal het maximale uit je woning verbouwen

Bouwteam Jansons vindt dat je woning verbouwen leuk moet zijn. Daarom beloven we je een prettige ervaring waar je met een goed gevoel op terugkijkt. Lars Jansen is je partner in crime tijdens het hele traject van je woning verbouwen in Grave. Lars: “Ik maak er een sport van om voor jou het maximale uit je verbouwing te halen. Betrek je mij al vroeg bij je plannen, dan pluk je daar later de vruchten van. Samen met mijn team werp ik graag mijn vooruitziende blik op jouw ideeën.”

Je woning verbouwen in Grave met Bouwteam Jansons

Vertel ons wat je wensen zijn rondom je woning verbouwen in Grave, en de rest volgt vanzelf. De professionals van Bouwteam Jansons inspireren je met hun ideeën en vinden voor elk vraagstuk een oplossing. We komen daarbij graag origineel uit de hoek en houden ervan om de grens op de zoeken. Met andere woorden; we kijken anders en we bouwen anders. En één ding staat vast: laat je ons je woning verbouwen in Grave, dan kun je er zeker van zijn dat de welbekende ‘Jansons Kwaliteit’ tot in de puntjes aanwezig is!

Zonder zorgen je woning verbouwen in Grave

Wil jij je woning verbouwen in Grave? Met Bouwteam Jansons wordt het een zorgeloos avontuur. Als ervaren ondernemers beseffen we maar al te goed dat we in jouw vertrouwde omgeving werken. We zetten daarom alles op alles zodat jij zo min mogelijk last ondervindt van onze aanwezigheid. Ons zul je niet betrappen met vuile werkschoenen op je mooie vloer. Slopen doen we zonder onnodige stofoverlast, en onze werkplek ruimen we aan het eind van de dag zo netjes mogelijk op. Neem gerust contact met ons op als je wilt weten wat we voor jou kunnen betekenen als het gaat om je woning verbouwen.

Diensten