Skip to main content

Woning verbouwen in Nijmegen

Je woning verbouwen in Nijmegen

Ga jij je woning verbouwen in Nijmegen? Fantastisch dat je ons gevonden hebt! Wij zijn Bouwteam Jansons, mooimakers in de bouw. Een club enthousiaste ondernemers met veel ervaring, ieder binnen zijn eigen expertise. Ga je je woning verbouwen om meer ruimte te creëren voor de kids of droom je van een mooie luxe badkamer? Is je dak- of zinkwerk aan vervanging toe? Wil je je woning voorzien van nieuw glas, hoogwaardig stucwerk of kwalitatief schilderwerk? Of zet je je zinnen op die langverwachte houten vloer of tegelvloer met vloerverwarming? Wat je wensen ook zijn, onze creatieve ondernemers kunnen niet wachten om aan de slag te gaan. Wist je dat je ook voor grondwerk en een complete tuinaanleg bij Bouwteam Jansons moet zijn?

Je woning verbouwen in Nijmegen met een deskundige partner

Bouwteam Jansons is uiterst ervaren in alle aspecten rondom je woning verbouwen. We kijken niet alleen anders; we bouwen ook anders! We lopen over van enthousiasme, komen met originele ideeën, en vinden voor elke uitdaging een oplossing. Maar één ding is zeker: ga jij met ons je woning verbouwen? Dan is de ‘Jansons Kwaliteit’ hoe dan ook tot in het kleinste detail aanwezig.

Onbezorgd je woning verbouwen in Nijmegen

Wil jij onbezorgd je woning verbouwen in Nijmegen? Als professionals in de bouw realiseren we ons continu dat we in jouw vertrouwde omgeving werken. We doen er daarom alles aan zodat jij zo weinig mogelijk ongemak ervaart van onze aanwezigheid. We knoeien geen cement over je oprit en we slopen zonder overtollige stofoverlast. Als vanzelfsprekend laten we onze werkplek aan het einde van de dag zo opgeruimd mogelijk achter, en komen we onze afspraken áltijd na.

Haal het maximale uit je woning verbouwen

Lars Jansen is je partner in crime gedurende het hele traject van je woning verbouwen in Nijmegen. Lars: “Ik probeer voor mijn klanten altijd het maximale uit een verbouwing te halen. Je doet er slim aan om mij al in een vroeg stadium bij je verbouwplannen te betrekken; de vooruitziende blik van ons bouwteam resulteert vaak in waardevolle oplossingen.” Wil jij je woning verbouwen in Nijmegen? Met Bouwteam Jansons wordt het een onvergetelijke ervaring. Neem gerust contact op als je benieuwd bent wat we voor je kunnen betekenen.

Diensten